Over mezelf
culinaryjay
Ik ben Jasper Colla, 17 jaar. Al van jongs af aan breng ik zeer veel tijd door in de keuken maar sinds mijn 12e maak ik vooral patisserie.
Ik ben mijn zaak op begonnen toen ik 14 was en ik maak nog steeds met evenveel plezier jouw taarten/gebak op bestelling!
Het bakken kwam in een stroomversnelling na mijn deelname in Bake Off Vlaanderen Junior 2021, waar ik mijn bakkunsten ook eens aan een breder publiek kon laten zien.
Inmiddels probeer ik het bakken te combineren met mijn studie burgerlijk ingenieur in Leuven, wat mijn bestellingen helaas beperkt tot de weekends en vakanties.
Graag in de keuken staan. Dat begon al als kleuter dat ik mijn oma hielp met het maken van hapjes, wafeltjes, ... Bakken is voor mij iets waarbij ik me kan ontspannen, een passie. Ik bak het liefst met een fijn muziekje of podcast op de achtergrond waardoor ik volledig tot rust kom.
Mijn
Producten
Ik ben een ambachtelijke bakker. Puur, vers gebak van topkwaliteit. Daar probeer ik voor te gaan.
Iemand waar ik naar opkijk of mijn inspiratie haal is Roger van Damme. Hij brengt patisserie op sterrenniveau.
Ik leer nog elke dag bij in de keuken. En af en toe probeer ik weer iets nieuws.